برای هیچکس

علاقمند به نویسندگی، ادبیات و فلسفه

برای هیچکس

علاقمند به نویسندگی، ادبیات و فلسفه

مشخصات بلاگ

قلم گاهی از تراوش ذهن می نویسد... گاهی از سرریز دل می نویسد. همه می گویند دل نوشته... اما من می گویم دیگری نویس... دیگری همان است که در ماست و باقی می ماند.

آخرین مطالب
  • ۰۱/۱۰/۲۸
    undo

۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

در خصوص ادیان و علوم الهی بایستی بگویم نتایجی شبیه علم دارد و حکمت و فلسفه نیز در ان نقشش پیداست اما تفاوتی که با علم و دانش دارد این است که همواره جلوتر از علم و دانش است و خبر از آینده هایی می دهد که برخی از آن آینده ها نه با علم قابل اثبات است و نه با حکمت و فلسفه.... با این حال هزاران سال است که ادیان مصرانه بر ان نظریه ها تاکید دارد و کوتاه نیامده مانند زندگی پس از مرگ و زنده شدن دوباره مردگان و حیات بعد از مرگ... یا مبحث خوردنیها که چرا بعضی خوردنیها حلال و برخی حرام اعلام شده، که در این قضایا علم و دانش و فلسفه تا حدودی اقیم است.
در مقولات سحر و جادو من هیچ اطلاعاتی ندارم و تنها استناد بنده قران است و حرفهایی که از عوام شنیده ام... اما چون در قران کلمه سحر چندین بار ذکر شده و همچنین در کشوری مانند هند جادوگری رشته ای (به قول خودشان دانشگاهی و علمی ) محسوب می شود ، و دارای استاد و دانشجو است، نمی توان مقوله سحر و جادو را کنار گذاشت، اما در خصوص اینکه چه جنسی دارد، و اینکه مانند فلسفه تحلیل گر است یا مانند علم نتیجه گراست و یا مانند اساطیر و افسانه ها ظن و گمان است من هیچ نظری ندارم و مطالعه ای در این زمینه نداشته ام. اما به هر حال آن را یکی از مقولات می دانم به خاطر اینکه در قران ذکر شده. 
  • مراد رهایی
علم و دانش همان مقولاتی است که منتج به نتیجه می شود، کلر(color) به اضافه سدیم می شود نمک طعام...یا دو به اضافه دو می شود چهار... اما فلسفه و حکمت که از ضروریات علم محسوب می شود لزوما منتج به نتیجه نمی شود، شما از دانشجویان و اساتید فلسفه بخواهید در مورد موضوعی بحث کنند متوجه می شوید که صحبتهایشان در نهایت ممکن است منتج به نتیجه مطلوب نشود، اما این به معنای این نیست که فلسفه به درد نمی خورد بلکه کاملا بر عکس فلسفه یکی از ضروریات علم محسوب می شود، منتهی اینکه مقوله ای جداگانه از علم به شمار می اید دلیلش این است که فلسفه مانند علم قابل لمس نیست. و در طول تاریخ هر جا که قابل لمس بوده و ما به ازای خارجی پیدا کرده، دیگر اسمش فلسفه نبوده، برای همین در طول تاریخ علوم زیادی از فلسفه زاییده شده  و به بلوغ رسیده است. در حالی که قبل از آن در دل فلسفه بوده است. 
  • مراد رهایی
بعضی چیزها برای هیچکس نیست... افکار شبانه است و چون می خواهم فراموش نشود برای خودم می نویسم.
مقولات جهان به نظر من شامل چند دسته است البته فعلا و در این زمان :
1_اساطیر و افسانه های پیشینیان
2_علم و دانش
3_فلسفه و حکمت
4_ادیان و علوم الهی
5_سحر و جادوگری
در خصوص اساطیر و افسانه های پیشینیان که گاها خرافه نیز در آنها موجود است بایستی بگویم جنس انها احتمالا دو گونه باشد، یا از جنس ظن هستند ،(ظن =گمان و گمان باطل) و یا جنس انها در یک دوره ای از جنس علم و دانش بوده و چون مشمول زمان شده از رده خارج شده و تبدیل به افسانه یا خرافه شده. مثال را  بعدا می نویسم 
  • مراد رهایی
دلم به رهایی زلفت ،فریفت هر آنچه که هست
فروخته شد این دل به هر آن چه ،نبود عالم بود!!
  • مراد رهایی
از بوی مست روی تو ؛ای گل پریشان می شوم
وز نوش و باد ساغرت یک عمر ویران می شوم
....
....

  • مراد رهایی
زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید معادلات زیادی بهم خورد ؛سهم خواهی های زیادی صورت گرفت ٰ.امریکایی ها بعد از استیضاح بنی صدر و بعد از شکست در طوفان طبس کاملا ناامید شدند.راهی نبود جز اینکه ایران را درگیر یک جنگ تمام  عیار کنند بنابراین پس از توافق با شوروی سابق صدام را تحریک کردند و نتیجه آن شد که همگان دیدند.
شرکت های فروش سلاح (منظور همه انواع سلاحها و ادوات جنگی است)در امریکا و روسیه  تا زمانی که مشتری برای فروش داشته باشند دنبال ایجاد جنگ نیستند؛ اما به محض اینکه خریداران از خرید اشباع شوند؛ بایستی یک سناریوی جنگی بین دو کشور ثالث شکل بگیرد تا آنها به اهدافشان برسند .
اهداف ایجاد جنگ
1-سلاحهای خریداری شده در صورت وقوع جنگ ؛رو به تمام شدن می رود و بایستی بدنبال جایگزین کردن بود .(خریداری مجدد)
2-سلاحهای ساخته شده توسط دول بزرگی مثل امریکا و روسیه در جنگ بین (مثلا ایران و عربستان)آزمایش می شود .از نظر توان دفاعی؛و توان آتش باری
3-تمام زیر ساختهای هر دو کشور درگیر جنگ؛ از بین می رود و چون غالبا کشورهای غربی و کشورهای شرقی زیر ساختها را ساخته اند در آینده برای پیمانکاران آنها مفید خواهد بود.برای مثال تصور کنید اگر پتروشیمی ایران توسط عربستان نابود شود چقدر باید هزینه کنیم تا ژاپنی ها و چینی ها و اروپایی ها دوباره آن را بسازند.
4-در زمانی که ما درگیر جنگ می شویم کشورهای رقیب و همسایه رشد کرده و از ما جلو می افتند و این برای بعد ها خودش یک تهدید است .
5-ما و کشوری که با ما وارد جنگ می شود( عربستان )مجبور می شویم نفت را به بهای اندکی برای تهیه آذوقه و سلاح بفروشیم .مانند دوران دفاع مقدس و جنگ با عراق
6-به خاطر نا امنی چه قبل از وقوع جنگ وچه بعد از وقوع جنگ اقشار زیادی از قبیل ثروتمندان؛نخبگان؛اساتید دانشگاهها؛مهندسان و پزشکان که همه از سرمایه های زیادی مانند ارز و علم برخوردارند از کشور (هم ایران و هم عربستان) خارج می شوند و این ثروتها راهی اروپا و امریکا می شود و برای آنها منافع زیادی دارد.
7-عده ای زیادی از مردم که سرمایه های انسانی محسوب می شوند اعم از زن و مرد و بچه در دوران جنگ کشته شده و از بین می روند.
8-جنگ مشکلات زیادی را نیز در داخل کشور ایجاد می کند ؛کمبود مواد غذایی؛فساد و فحشاء؛دزدی و غارت ؛بیکاری ناامنی و بیماری های واگیر و ...
9-ابرقدرتها سلاحهای جدید و مدرن خود را در جنگ بر روی (به اصطلاح خودشان)موشهای آزمایشگاهی امتحان می کنند (مانند کشور آلمان که در هشت سال جنگ بمب های شیمیایی خود را بر روی مدافعان ایرانی و شهر ها و روستاهای مرزی ایران و عراق آزمایش کرد وهنوز هم آثارش هست.)
با این اوصاف ببینید چه کسانی در گذشته خود یا نا خودآگاه به این تئوری و به این نظریه(جنگ ایران و عربستان) دامن زده اند و چه کسانی همواره دلسوزانه؛  مردم و حکومت را از نقشه های دشمن آگاه کرده اند ؟!!
10-اما از همه ی اینها مهمتر رژیم اسراییل هست؛که در صورت وقوع جنگ بین ایران و عربستان بیشترین منافع را بدست می آورد؛از یک طرف خیالش دیگر از ایران و اعراب راحت می شود، چون ایران قطب شیعیان است و عربستان هم یک جورایی قطب اهل تسنن ؛و چه راحت قصر در می رود.زیرا تا سالها ذهن ایران درگیر عربستان و متحدانش خواهد شد.
بهتر بیندیشیم

  • مراد رهایی